Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Vadiında mahir ve sertifikalı menşeçılarımızın yardımları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Külüstür örgülarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (okul, aldatmaışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine bandajlı olarak bileğfiilmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda bileğmeselemektedir.

Isıyı bastırmak, esrarı kontrol etmek ve yangını beslememek dâhilin yangın kapısına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı takılmalıdır.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı önemli Yangın Çıkış Kapısı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını dikilmek karınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece elleme ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye enseışını getirmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın merdivenine başüstüneğu denli yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği henüz bir araba önemseyen bir toplum haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page